Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 4 Eiweiß
- 1 Prise Salz
- 125 g Nüsse, ganz (z. B. Haselnüsse)
- 4 Eigelb
- 125 g Zucker
- 100 g Margarine
-
20
g Rum
of Rumaroma, nach Geschmack - ½ TL Backpulver
- 6 EL Schokoladen-Getränkepulver (z. B. von Kaba®)
- Paniermehl
Topping und Fertigstellung
- 500 g Sahne
- 2 Pck. Sahnesteif
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 600 g Wild-Preiselbeeren
- Kakao zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 198 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50 min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10sa
Apfelschnitten
2h
Carina-Kuchen
2h 30min
Preiselbeertorte
2h 30min
Bombardino-Kuchen
4j 30 mnt