Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 250 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 500 g Quark
- 250 g Mascarpone
- 90 g Weichweizengrieß
- 200 g Kirschkonfitüre
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2218 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 269 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Aprikosen-Cheesecake
7 godz.
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Marmorierter Birnen-Kuchen
1h
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Apfel-Nuss-Kuchen
4h
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h
Omas bester Mohnkuchen
1h
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50 min