Kirsch-Pudding-Blechkuchen
TM6 TM5

Kirsch-Pudding-Blechkuchen

4.7 (120 beoordelingen)

Ingrediënten

Rührteig

  • 250 g Butter, weich, in Stücken
  • 180 g Zucker
  • 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
  • 6 Eier, 2 davon getrennt
  • 200 g Mehl
  • 2 TL Backpulver
  • 1 Prise Salz

Belag und Fertigstellung

  • 650 g Milch
  • 80 g Zucker
  • 90 - 100 g Vanillepuddingpulver (2 Pck.)
  • 400 g Schmand
  • 1360 g Schattenmorellen, Saft aufgefangen
  • 2 Pck. Tortenguss, rot

Voeding
per 1 Stücke
Calorieën
1305 kJ / 312 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
37 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
10 g
Vezels
2.4 g
Natrium
105 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten