Kirsch-Pudding-Blechkuchen

Kirsch-Pudding-Blechkuchen

4.6 327 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 8u.
20 Stücke

Ingrediënten

Rührteig
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Zucker
    180 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Eier 2 davon getrennt
    6
  • Mehl
    200 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Salz
    1 Prise
Belag und Fertigstellung
  • Milch
    650 g
  • Zucker
    80 g
  • Vanillepuddingpulver (2 Pck.)
    90 - 100 g
  • Schmand
    400 g
  • Schattenmorellen Saft aufgefangen
    1360 g
  • Tortenguss, rot
    2 Pck.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stücke

Natrium 105 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1305 kJ / 312 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...