Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Keksboden
- 60 g Butter, in Stücken
- 350 g Haferkekse
Quarkcreme und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 2 Pck. Sahnesteif
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 400 g Frischkäse
- 130 g Zucker
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Maracuja-Nektar
- 1 Pck. Vanille-Saucenpulver ohne Kochen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1859 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 377 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30min
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30 min
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6h 30min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2h 30 min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 Std. 35 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Apfelschnitten
2h
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Apfel-Nuss-Kuchen
4h