Solero-Dessert

4.7 144 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    400 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.
  • Vanillejoghurt
    500 g
  • Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)
    480 g
  • Maracuja-Nektar
    400 g
  • Vanille-Saucenpulver ohne Kochen
    2 Pck.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 84 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1455 kJ / 348 kcal
Vetten 21 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...