Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 600 g Schmand
- 30 g Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 579 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Schafskäse-Dip
10 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Dip Dip Hurra
10 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Rucola-Tomaten-Dip
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Thunfisch-Paprika-Dip
10 Min
Dattel-Curry-Dip
5 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min