Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 600 g Schmand
- 30 g Röstzwiebeln (ca. 3 EL)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 579 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Dip Dip Hurra
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Curry-Zwiebel-Baguette
3 godz.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Dattel-Curry-Dip
5min
Zwiebelbutter
10 min