Apparaten en accessoires
Zwiebel-Dip
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
12 Portionen
Ingrediënten
-
Öl20 g
-
Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)200 g
-
Schmand600 g
-
Röstzwiebeln (ca. 3 EL)30 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümeltGewürzpaste für Gemüsebrühe1 TL
-
Senf1 TL
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
579 kJ /
138 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Flammkuchendip
10min
Käse-Zwiebel-Brote
1u. 20min
Dip Dip Hurra
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min
Zwiebelbutter
10min
Dattel-Speck-Dip
30min
Knoblauchcreme à la Ikors
10min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10min
Honig-Senf-Dip
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min