Apparaten en accessoires
Knoblauchcreme à la Ikors
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehen3
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
Senf1 TL
-
1 Spritzer ZitronensaftEssig1 Spritzer
-
Zucker½ TL
-
250 g RapsölSonnenblumenöl250 g
-
Naturjoghurt85 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
2503 kJ /
598 kcal
Vetten
65 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ikors Top 15
15 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 Min
Honig-Senf-Dip
5 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 Std. 15 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Tzatziki
20 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Joppiesauce
45 Min