Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 30 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Feta, in Streifen (ca. 7 x 1 cm)
- 60 g rote Paprika, in Stücken
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 250 g Cherry-Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 50 g Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 15 g Speisestärke
- 35 g Weißweinessig
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 924 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Frikadellen
25min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10 min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1h
Gyros-Gewürzmischung
5min
Tzatziki
20 Min