Apparaten en accessoires
Coq au vin
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Öl80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut4
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark30 g
-
Rotwein trocken200 g
-
Katenschinken, gewürfelt200 g
-
Champignons400 g
-
Rinderfond300 g
-
Rosmarin2 Zweige
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser30 g
-
Speisestärke20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
35 g
Calorieën
2725 kJ /
650 kcal
Vetten
48 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1u. 10min
Kalbsleber venezianisch
40min
Seeteufel in Sauce
1u.
Lammkeule alla Romana
2u. 15min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3u.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Ossobuco
1u. 20min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1u.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Gulaschsuppe deluxe
2u.