Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2725 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 Std. 20 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1hod. 15min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min