
Apparaten en accessoires
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl85 g
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Miesmuscheln, frisch, gesäubert in der Schale1000 g
-
stückige Tomaten200 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Salz1 Prise
Voeding per 1 Portion
Calorieën
257 kcal /
1076 kJ
Eiwitten
6 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
4 g
Vezels
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lieblingsrezepte
25 recepten
Duitsland
Duitsland