Entenbrust mit Orangen-Zabaglione

Entenbrust mit Orangen-Zabaglione

3.8 177 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

Entenbrust à l`Orange
  • Wasser
    1190 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Entenbrustfilets, mit Haut (à ca. 250-350 g), z. B. Barbarie Entenbrust
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ⅛ TL
  • Orange klein, in 4 Scheiben (3-5 mm)
    1
Orangen-Zabaglione und Fertigstellung
  • Orangensaft frisch gepresst
    40 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe selbst gemacht,
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ⅛ TL
  • weißer Pfeffer
    2 - 3 Prisen
  • Cayenne-Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Eigelb
    3

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 1737 kJ / 415 kcal
Vetten 30 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...