Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trüffel-Mayonnaise
- 200 g Sonnenblumenöl
- 50 g Trüffelöl
- 1 Ei (siehe Tipp)
-
1
TL Zitronensaft
of 1 TL Essig - 2 TL Senf (10 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
Rindercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Rinderfilet, aus der Mitte (siehe Tipp)
- 1 Bund Rucola
- 60 g Schwarzer Trüffel, frisch, in dünnen Scheiben
- 60 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Lachs-Tatar
5 dk
Chicken-Ceasar-Salad
2 Std.
Mojo für Meeresfrüchte
10 dk
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5sa 15 dk
Tatar
10 dk
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min