Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Zitronengras
- 8 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale, groß
- 2 Schalotten
- 30 g Butterschmalz oder Ghee
- 80 g Tomatenmark
- 200 g Noilly Prat
- 250 g Sahne
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 30 g Butter, kalt
- 2 - 3 Spritzer Tabasco
- 1 EL Worcester-Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1988 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krebssuppe
45 Min
Kokossuppe mit Garnelen
35 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Cremige Garnelen-Suppe
45 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min