Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri-Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 g frische Korianderblätter
- 10 g frische Petersilienblätter
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 100 g natives Olivenöl extra
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
Sirloin Steak mit Erdäpfeln
- 600 g Wasser
- 700 g heurige Erdäpfel, ungeschält, geviertelt
- 2 EL natives Olivenöl extra
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 - 4 Sirloin-Steaks (gesamt ca. 1000 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2409 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Hähnchen Teriyaki
2h
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1h 35 min
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.