Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 Süßkartoffeln, ungeschält (je ca. 150 g)
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 300 g Wolfsbarschfilets, frisch, ohne Haut
- 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
- 150 g Limettensaft, frisch gepresst
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL frische Korianderblätter, etwas mehr zum Dekorieren
- ½ frische Chili, entkernt (z. B. Habanero)
- ½ TL Salz
- 50 g Muschelbrühe (siehe Variation) (optioneel)
- 4 Eiswürfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4u. 30min
Tagine mit Seeteufel
1h
Papayasalat
20 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min