Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Graved Lachs
48 Std.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Steak mit Bohnenpüree
40min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Erbsen-Minz-Püree
25 min