Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artischocken alla Romana
50min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min