Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Eiszapfen (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Muskat zum Würzen
- 4 Doradenfilets
- 1000 g Wasser
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- 50 g Weißwein, trocken
- 200 g Sahne
- 20 g Crème fraîche
- 10 g Mehl
- 1 geh. TL körniger Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1u. 30min
Muscheln und Wolfsbarsch
1u.
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1u. 20min
Lamm mit Artischocken
1u. 30min
Frische Artischocken
55 Min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 Min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min