![Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2B92ACE-CA1B-4FA2-94A9-C5642CC60063/Derivates/8b2cfc8d-eb9d-4db3-9feb-34b6fc717cf5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Eiszapfen (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Muskat zum Würzen
- 4 Doradenfilets
- 1000 g Wasser
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- 50 g Weißwein, trocken
- 200 g Sahne
- 20 g Crème fraîche
- 10 g Mehl
- 1 geh. TL körniger Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Tagine mit Seeteufel
1sa
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1sa
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Peruanisches Ceviche
1sa 15 dk
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1sa
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min