Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Zitronengras
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 30 g rote Currypaste
- 60 g Tom-Yum-Paste (siehe Tipp)
- 800 g Wasser
- 250 g Kokosmilch
- 20 g Fischsauce
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Weißwein, trocken
- 200 g Shimejipilze, frisch (siehe Tipp)
- 400 g Garnelen, TK, ungeschält, ohne Kopf
- 400 g Fischfilet, in Würfeln (5 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Kokossuppe mit Garnelen
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min