Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Zitronengras
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 30 g rote Currypaste
- 60 g Tom-Yum-Paste (siehe Tipp)
- 800 g Wasser
- 250 g Kokosmilch
- 20 g Fischsauce
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Weißwein, trocken
- 200 g Shimejipilze, frisch (siehe Tipp)
- 400 g Garnelen, TK, ungeschält, ohne Kopf
- 400 g Fischfilet, in Würfeln (5 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50min
Kokossuppe mit Garnelen
35min
Meeresfrüchte Korma
40min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
25min