Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limetten-Sesam-Vinaigrette
- 6 Stängel Koriander
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Limettensaft, frisch gepresst
- 10 g brauner Zucker
- 30 g Sojasauce
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sesamöl, geröstet
- 1 Peperoni, rot, in dünnen Scheiben (auf Wunsch entkernt)
Thunfisch-Sashimi
- 50 g Panko, selbst gemacht im Thermomix® (siehe Tipp)
- 40 g Sesam, hell und schwarz gemischt
- neutrales Öl zum Braten
- 600 g Thunfisch, frisch, in 4 länglichen Quadern (3,5 x 3,5 x 20 cm)
- 4 TL Sesamöl, geröstet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3267 kJ / 780 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 dk
Peruanisches Ceviche
1sa 15 dk
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 dk
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1sa 20 dk
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 dk
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 dk
Tagine mit Seeteufel
1sa
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Vitello Tonnato
48h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h