Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Bio-Orangen (je nach Größe)
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 25 g Knoblauchzehen
- 110 g Vollrohrzucker
- 100 g Sojasauce
-
50
g Mirin (Reiswein)
of 50 g Sake - 100 g Olivenöl
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, in feinen Streifen
- 8 Thunfischsteaks, frisch (ca. 1200 g)
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟
Limettenpappardelle mit Gambas
1小时 20 分钟
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟