Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, je nach Geschmack
- 10 g Petersilie, ohne Stiele
- 50 g natives Olivenöl
- ½ Knoblauchzehe (optioneel)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst
of 40 g Zitronensaft, frisch gepresst, frisch gepresst, - ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Garnelen mit Schale)
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
of 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchel, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 691 mg
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Seeteufel in Sauce
1h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Tagine mit Seeteufel
1h
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Lachs-Tatar
5 Min