Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2821 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min