Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2821 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Schwarze Linguine
45 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 godz.
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 godz.
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.