Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Limette
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, nach Schärfe und Geschmack
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 cm frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 TL brauner Zucker
- 1 EL Sesamöl
- 300 g Rumpsteak
- 200 g Cocktailtomaten
-
100
g Mungobohnensprossen, frisch
of 100 g Sojabohnensprossen, frisch - 200 g Minigurken
- 50 g Vermicelli Glasnudeln
- 500 g Wasser
- 30 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 8 - 10 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 EL Fischsauce
- 1 EL Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Vietnamesische Beef Pho
1h 45 min
Kokoseintopf
50 Min
Hähnchen-Salat
30 min
Zitronengras-Rindfleisch-Salat
30 min
Thai-Hähnchensalat
30 min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 Std.
Papayasalat
20 Min
Thai-Hähnchen-Bowl
1h
Teriyaki-Lachs
40 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Summer Rolls
45 Min