Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bio-Limette
- ½ - 1 frische rote Chilischote, entkernt, nach Schärfe und Geschmack
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 3 cm frischer Ingwer, geschält, in dünnen Scheiben
- 1 TL brauner Zucker
- 1 EL Sesamöl
- 300 g Rumpsteak
- 200 g Cocktailtomaten
-
100
g Mungobohnensprossen, frisch
of 100 g Sojabohnensprossen, frisch - 200 g Minigurken
- 50 g Vermicelli Glasnudeln
- 500 g Wasser
- 30 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 8 - 10 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 EL Fischsauce
- 1 EL Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Asiatischer Reisnudelsalat mit Huhn
1h 20min
Summer Rolls
45min
Teriyaki-Lachs
40min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 godz.
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Thai-Hähnchensalat
30 min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 Std.
Thai-Hähnchen-Bowl
1 godz.
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35 min
Thai-Glasnudelsalat
30 min