Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (optioneel)
Kokos-Teriyaki-Sauce
- 100 g Kokosmilch
- 50 g Teriyaki-Sauce, selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
Gebackenes Thunfisch-Tatar
- 300 g Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 10 g Sesamöl, geröstet
-
1
TL Sesam, hell und schwarz gemischt
of 1 TL Sesam, hell - ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- neutrales Öl zum Frittieren
- ¾ Nori-Blatt
- Mehl zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6098 kJ / 1456 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 104 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Lila Erdäpfelmousseline
35 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Thai-Burger
30 min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 godz.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min