Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver (optioneel)
Kokos-Teriyaki-Sauce
- 100 g Kokosmilch
- 50 g Teriyaki-Sauce, selbst gemacht (siehe Tipp) oder gekauft
Gebackenes Thunfisch-Tatar
- 300 g Thunfisch, frisch (evtl. große Sehnen entfernt), in Stücken
- 3 Stängel Koriander
- 10 g Sesamöl, geröstet
-
1
TL Sesam, hell und schwarz gemischt
of 1 TL Sesam, hell - ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- neutrales Öl zum Frittieren
- ¾ Nori-Blatt
- Mehl zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 6098 kJ / 1456 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 104 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 Min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 godz.
Kokossuppe mit Garnelen
35min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20min
Vitello Tonnato
48 Std.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min