Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
TM6 TM5

Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup

4.5 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

Litschi Panna Cotta

  • 425 g Litischis, geschält, aus der Dose (Abtropfgew. 180 g)
  • 500 g Crème double (ca. 48 % Fett)
  • 250 g Milch, 3,5% Fett
  • 80 g Zucker
  • 4 Blatt Gelatine, weiß
  • Wasser zum Einweichen

Rosenwasser-Sirup und Fertigstellung

  • 80 g Zucker
  • 2 TL Rosenwasser
  • 1 - 2 Tropfen Lebensmittelfarbe, pink
  • 2 TL Rosenblätter, getrocknet

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2395 kJ / 572 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
42 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten