Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
Blätter Dumpling-Teig, TK
of 20 Blätter Wan-Tan-Teig - 1 TL Öl
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 20 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Ricotta
- 1 - 2 EL Paniermehl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Sahne
- 350 g Gemüsebrühe
- 1 Prise Zucker
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artischockensuppe (vegan)
1h
French Toast mit Melanzanichutney
4h 45min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1h
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1h
Frühlingsrollen (春卷)
1 godz. 30 min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Dumplings
45 min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1h 15min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1h