Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 100 g natives Olivenöl extra
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen und zarte Stängel
- 10 - 12 Basilikumblätter, frisch
- 10 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 frische rote Chilischote, halbiert, entkernt (z. B. Jalapeño)
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Rotweinessig
Steaks und Fertigstellung
- 4 Paradeiser
- Rucola, nach Geschmack
- 3 Rib-Eye Steaks (ca. 600 g, vom Rostbraten), ca. 3 cm dick
- 4 Pitabrote (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3464 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Spareribs vom Grill
6h 45min