Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chimichurri Sauce
- 100 g natives Olivenöl extra
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen und zarte Stängel
- 10 - 12 Basilikumblätter, frisch
- 10 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen
- 1 frische rote Chilischote, halbiert, entkernt (z. B. Jalapeño)
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 - 4 TL Rotweinessig
Steaks und Fertigstellung
- 4 Paradeiser
- Rucola, nach Geschmack
- 3 Rib-Eye Steaks (ca. 600 g, vom Rostbraten), ca. 3 cm dick
- 4 Pitabrote (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3464 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Caesar Salad mit Huhn
50 分钟
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 分钟
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 godz. 50 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Chicken-Ceasar-Salad
2 Std.