Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, in Stücken, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (4 cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 200 g reife Tomaten, in Stücken
-
20 - 30
g Jalapeño Chili aus der Dose, in Ringen, abgetropft
of 1 - 2 frische Chilischoten, entkernt, in Ringen - 250 g Paprika, gemischt, in Stücken (2 cm)
- 250 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 2 Avocados, reif
- 6 Maistortilla
- 100 g Saure Sahne
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Limette, geachtelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1875 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Burritos mit Huhn San Fernando
45 min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1 godz.
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Chimichangas
45 min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2hod. 50min
Slow Cooking Beef Madras
3h