Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon

Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon

4.3 23 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Pfannenbrot
  • Wasser
    85 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Mehl
    165 g
  • Salz
    2 Prisen
Eggs Benedict und Fertigstellung
  • Wasser warm
    2000 g
  • Weißweinessig
    100 g
  • Eier sehr frisch (siehe Tipp)
    4
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Öl zum Braten
  • Wasser
    15 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Butter in Stücken
    120 g
  • Eigelb
    3
  • Salz
    ⅓ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Bacon
    8 Scheiben
  • Cherry-Tomaten (optioneel) zum Garnieren
  • Cornichons (optioneel) zum Garnieren
  • junge Salatblätter der Saison, gemischt (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Natrium 724 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2978 kJ / 712 kcal
Vetten 55 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 26 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...