Compatibele versies
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pfannenbrot
- 85 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- ½ TL Zucker
- 165 g Mehl
- 2 Prisen Salz
Eggs Benedict und Fertigstellung
- 2000 g Wasser, warm
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Braten
- 15 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eigelb
- ⅓ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 8 Scheiben Bacon
- Cherry-Tomaten zum Garnieren
- Cornichons zum Garnieren
- junge Salatblätter der Saison, gemischt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2978 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 724 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Bibimbap-Burrito
1h
Toast mit Dill-Joghurt, grünem Salat und pochiertem Ei
35 min
Chivito (Entrecôte-Sandwich)
45 Min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Pulled Lachs Baguettes
45 Min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Sushi-Burger
1h 30min
Bánh-Mi-Burger mit Möhrenstiften
1h
Karamell
30 min
Pochierte Eier
30 min