Sushi-Burger

Sushi-Burger

4.7 35 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Sushi-Buns
  • Reisessig
    50 g
  • Zucker
    20 g
  • Reiswein (Mirin)
    15 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Nori-Blätter in Stücken
    3
  • schwarzer Sesam
    1 TL
  • Sesam
    1 TL
  • Sushi Reis
    200 g
  • Wasser
    260 g
  • Öl zum Einfetten
Gurken-Wasabi-Relish
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Zwiebel halbiert
    30 g
  • Salatgurke geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Reiswein (Mirin)
    40 g
  • Speisestärke
    1 TL
  • Zucker
    40 g
  • Wasabipaste
    ½ TL
Teriyaki-Lachs und Fertigstellung
  • Möhren
    50 g
  • Knollensellerie
    50 g
  • Porree
    50 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 100 g)
    2
  • Teriyaki-Sauce
    50 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser
    300 g
  • Mango, reif in dünnen Scheiben
    80 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 421 kcal / 1763 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 8 g
Koolhydraten 67 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 2 g
Natrium 1266 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...