Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia-Honigkuchen-Kruste und Hirschrücken
- 100 g Rotwein, trocken
- 20 g Cognac
- 10 g Wild-Gewürz
- 100 g Honigkuchen, in Stücken
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 800 g Hirschrücken
- 2 EL Öl
- 100 g Butter, weich, in Würfeln
- 20 g Panko
- 1 Eigelb
Preiselbeer-Schokoladen-Sauce und Fertigstellung
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Wasser
- 5 g Speisestärke
- 100 g Wild-Preiselbeeren
- 20 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in kleinen Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2747 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Rhabarber-Salsa
15 Min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1 Std. 10 Min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1 Std. 10 Min
Bitterballen
3h 45min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15 min
Babyfreundliches grünes Thai Curry mit Huhn und Jasminreis
1 godz. 30 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Wildreis, gekocht
25 min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 dk
Pochierte Eier
30 Min