Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 TL Kreuzkümmelsamen (siehe Tipp)
- 3 TL Korianderkörner
- 3 TL Pfefferkörner, bunt
- 3 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 1 frische Chilischote, halbiert, entkernt
- 5 g Rosmarinnadeln
- 2 TL Thymianblättchen, frisch
- 400 g Buttermilch
- 800 g Lammrückenfilet, in Medaillons (à ca. 120 g)
Dattel-Gremolata
- 30 g Schalotte, halbiert
- 10 g Petersilienblätter
- 2 TL Thymianblättchen, frisch
- 5 g Koriander, frisch, grob zerzupft
- 20 g Pinienkerne, geröstet
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 80 g Datteln
- 150 g Rapsöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2999 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1966 mg