Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata

Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata

4.7 47 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Kreuzkümmelsamen (siehe Tipp)
    2 TL
  • Korianderkörner
    3 TL
  • Pfefferkörner, bunt
    3 TL
  • Salz
    3 TL
  • Knoblauchzehe
    1
  • frische Chilischote halbiert, entkernt
    1
  • Rosmarinnadeln
    5 g
  • Thymianblättchen, frisch
    2 TL
  • Buttermilch
    400 g
  • Lammrückenfilet in Medaillons (à ca. 120 g)
    800 g
Dattel-Gremolata
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Petersilienblätter
    10 g
  • Thymianblättchen, frisch
    2 TL
  • Koriander, frisch grob zerzupft
    5 g
  • Pinienkerne, geröstet
    20 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Datteln
    80 g
  • Rapsöl
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1966 mg
Eiwitten 47 g
Calorieën 2999 kJ / 717 kcal
Vetten 50 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...