Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 60 g brauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Agavendicksaft
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack (siehe Tipp)
- 30 g Ketchup
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 20 g dunkle Sojasauce
Fleischanbraten und Fertigstellung
- 250 g Eisbergsalat, in Stücken
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, nur das Weiße, in Ringen (5 mm)
- 300 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- ½ Gurke, entkernt, in kleinen Stücken
- ½ Bund Minze, abgezupft
- 10 Reisteigplatten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunte Ramen-Bowl
40min
Slow Cooking Gua Bao
7h
Vietnamesische Beef Pho
1h 45 min
Asiatische Mini-Wraps
30 Min
Sushireis
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2h
Summer Rolls
45 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Summer Rolls mit Erdnusssauce
1 Std. 10 Min
Fruchtige Summer-Rolls mit Erdnussdip
1 Std. 15 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min