Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 175 g Wasser
- 1 Päckchen Trockenhefe (7 g)
- ¼ TL Salz
- 2 TL Zucker
- 350 g Mehl
- 10 g Öl
Schmorfleisch und Fertigstellung
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 4 Stängel Koriander
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, in Stücken
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Anis, gemahlen
- 150 g Weißwein, trocken
- 100 g Sojasauce
- ½ TL Salz
- 20 g brauner Zucker
- 900 g Wasser
- 800 g Schweineschulter, ohne Knochen, am Stück
- Öl zum Einfetten
- schwarzer Sesam zum Bestreuen
- 120 g Sweet-Chili-Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3129 kJ / 747 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Japanische Kroketten
1 Std. 20 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 Std. 20 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Summer Rolls mit gebratenem Hähnchen
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Slow Cooking Beef Madras
3h