Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 2 cm)
- 250 g Reis, parboiled
- 30 g Tomatenmark
- 10 g Harissa-Paste (optioneel)
- 1 TL Tabasco (optional)
- 1 EL Worcester-Sauce
- 20 g Zitronensaft
- 2 Prisen Muskat
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Bacon, in Scheiben, in Streifen (0,5 x 3 cm)
- 500 g Fischfond
- 300 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2907 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1 Std.
Shrimp Creole
40min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Coq au vin
2h
Chowder
45min
Garnelen-Eintopf
45min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Andalusische Fischsuppe
50min