Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Zucchini (Ø 3-5 cm), Enden abgeschnitten, nicht längs halbiert
- 2 TL Salz
- 600 g Hähnchenbrustfilet, in Streifen (3 cm)
- 1 TL Pfeffer
- 20 g Mehl
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 50 g Parmesan, in Stücken (1-2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Porree, in Ringen (2-3 cm)
- 25 g Olivenöl
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 150 g Hühnerfond
- 300 g Sahne
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2158 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1042 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Hähnchen und Spargel
50 Min
Mariniertes Hähnchen mit Erdnusssauce
1 godz.
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1 godz. 30 min
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30 min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 min
Koreanischer Gurkensalat
25 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min
Zitronen-Parmesan-Hähnchen mit Zucchininudeln
30 min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1 godz. 30 min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min