Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Dose Kokosmilch (400 g), nicht schütteln
- 20 g Massaman-Currypaste
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm)
- 150 g Wasser
-
5
Kaffir Limettenblätter, frisch oder TK
of 2 TL Limettenschale, fein abgerieben - 1 Zimtstange
- 30 g Limettensaft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 - 2 EL Fischsauce
- 500 g Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
- 400 g Süßkartoffeln, mittelgroß, ungeschält
- 4 Prisen Salz
- 300 g Erbsen, TK
- 12 Stängel Koriander
- 20 g Erdnusscreme
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3434 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokos-Chutney
5min
Kerala Fisch Curry
30 min
Pad Thai mit Huhn
20min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Hähnchen Tikka Masala
1 godz.
Schnelles Thai-Curry mit Huhn
40min
Chicken Tikka Masala
45min