Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempurateig
- 60 g Mehl
- 60 g Speisestärke
- 1 Eigelb
- 140 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1 TL Backpulver
Mango-Salat
- 2 Mangos, reif, in mundgerechten Stücken
- 2 Salatherzen, in Streifen
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Crème fraîche
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 50 g Zucker
- 2 Prisen Salz
Garnelen mit Chili-Mayonnaise
- 1000 g Frittieröl
- 12 Garnelen, roh, groß, geschält, (à ca. 30 g ohne Kopf und Schale), entdarmt
- Salz
- 200 g Mayonnaise, bevorzugt asisatische Mayonnaise aus dem Asia-Shop
- 75 g Chilisauce
- 75 g Sesamöl, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4882 kJ / 1166 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 94 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20min
Vitello Tonnato
48h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min