Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sojasaucen-Dip
- 100 g Sojasauce
- 30 g Dashi-Brühe
- 30 g Reiswein (Mirin)
Gemüse in Tempurateig
- Sonnenblumenöl zum Frittieren
- 150 g Wasser, sehr kalt
- 50 g Eiswürfel
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Weizenmehl
- 50 g Reismehl
- ½ Teelöffel Backpulver
- 6 Scheiben Zucchini (5 mm)
- 6 Scheiben Aubergine (5 mm)
- 1 grüne Paprika, in 6 breiten Streifen
- 1 rote Paprika, in 6 breiten Streifen
-
6
Zuckerschoten
of 6 Spargelstangen, grün - 6 Babymöhren, TK, aufgetaut oder frisch
- 1 Gemüsezwiebel, in Ringen (5 mm)
-
200
g Japanischer Rettich (Daikon), gerieben
of 1 Stückchen Ingwer, frisch, gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Nudelteig
1 godz.
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 godz. 35 min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 godz. 15 min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Klassische Samosas
1 godz. 30 min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min