Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilisauce
- 1 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 1 rote Paprika, (200 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 40 g Balsamico, hell
- 60 g Zucker
- 110 g Wasser
- 10 g Speisestärke
Wan Tans
- 1 Möhre (60 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Stücken
- 250 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier, 1 Ei getrennt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 35 g Sojasauce
- 30 Blatt Wan-Tan-Teig (ca. 150 g), in Quadraten (10 cm)
- neutrales Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 53 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Teig für Wan Tans
1h 15 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30min
Jiaozi
1h 30min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1h
Korean BBQ Poutine
4h 30 min
Mini-Asia-Rollen
1h 10min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1h 30min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2h