Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Champignons
- 75 g Shiitakepilze, frisch
- 60 g Kräuterseitlinge, frisch, in Stücken
- 200 g Wasser
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 15 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Sonnenblumenöl zum Braten
- 4 Scheiben Serrano-Schinken
- 40 g Kräuterseitlinge, frisch, in Stücken (1 cm)
- 100 g Sahne
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1h
Andalusische Fischsuppe
50min
Vitello Tonnato
48 Std.
Bouillabaisse
1h
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Sauce Béarnaise
40min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min