Thunfisch-Tapenade

Thunfisch-Tapenade

4.6 73 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
1 Schraubglas

Ingrediënten

  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    300 g
  • Sardellenfilet, in Öl abgetropft
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Mascarpone
    85 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    40 g
  • Kapern abgetropft
    15 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 89 g
Calorieën 5063 kJ / 1210 kcal
Vetten 92 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...