Apparaten en accessoires
Thunfischsauce mit Joghurt
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Thunfisch, in Öl (200 g), gut abgetropft1 Dose
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft1
-
Kapern, eingelegt abgetropft1 TL
-
Joghurt, 1,8% Fett120 g
-
Salz¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
418 kJ /
100 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa Verde
10min
Putello Tonnato
4u.
Vitello Tonnato
48u.
Forellencreme
15min
Thunfischmousse
10min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Thunfisch-Tapenade
5min
Tapenade
5min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Forellencremesuppe
40min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min