Apparaten en accessoires
Salsa Verde
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen2
-
Petersilie ohne Stiele3 - 4 Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Kapern, eingelegt abgetropft40 g
-
Sardellenfilet, in Öl abgetropft3
-
Olivenöl60 g
-
Zitronensaft25 g
-
Balsamico, dunkel10 g
-
Salz1 Prise
-
Worcester-Sauce1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
636 kJ /
152 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dips & Co.
14 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Koriander-Mayonnaise
10min
Salsa Verde
10min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1u.
Vitello Tonnato
48u.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3u.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Grüne Steaksauce
10min
Kräuterbutter au Café de Paris
1u. 10min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Tapenade
5min
Zitrus-Aioli
10min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3u. 15min