Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Rotwein, trocken
- 800 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 5 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- 500 g Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3637 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schlemmertopf
40 Min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40 min
Gyrostaschen mit Tzatziki
15min
Currywurst
20 λεπτ.
Slow Cooking Beef Madras
3h
Pulled Pork Burger
6h 20 min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Bolognese classico
5 godz.
Winzertopf
2 Std. 40 Min