Fleischklößchen-Suppe

Fleischklößchen-Suppe

4.5 429 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotte halbiert
    1
  • Hackfleisch, gemischt
    200 g
  • Paniermehl
    1 geh. EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Majoran
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    ¼ TL
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 ½ TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Möhren in Scheiben, halbiert
    150 g
  • Knollensellerie in Würfeln (1 cm)
    100 g
    100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm)
  • Porree in Ringen (5 mm)
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 1417 kJ / 338 kcal
Vetten 18 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...