Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 150 g Milch
- 50 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL körniger Senf
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 60 g Öl
- 20 g Mehl
- 30 g Weißwein
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3657 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 godz.
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Königsberger Spargel-Ragout
1 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Tote Oma
50 Min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 Std.
Bouletten griechisch
25 min
Soljanka
45 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Würzfleisch (Ragout fin)
1 godz.