Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Königsberger Klößchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Hackfleisch, gemischt
Eintopf und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 40 g Speisestärke
- 60 g Kapern
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2104 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10min
DDR - Soljanka
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Hackbällchen-Suppe
45min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.