Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL Kümmel, ganz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 250 g Weißkohl, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 10 g Butter
- 500 g Kasseler (ohne Knochen), in Würfeln (2 cm)
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 10 g Tomatenmark
- 300 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 Std.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Schnelle Silvestersuppe
40min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min