Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Kasseler, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Sauerkraut, abgetropft, grob zerkleinert
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
-
60
g Paprikamark
of 60 g Tomatenmark - 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Kasseler Gulasch
40 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Szegediner Hackbraten
1h 20 min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min